PROIZVODNJA IN CENTRI ODLIČNOSTI

Candino spada v eno redkih urarskih skupin na svetu, ki lahko pokriva vsako fazo izdelave ur. To omogoča edinstven nivo na področju nadzora procesov in standardov kakovosti, kar podjetje postavlja v idealen položaj za konkurenco na najvišjih ravneh.

Candino ima sposobnost in tehnologijo za načrtovanje in izdelavo popolne ure, vključno z vsemi njenimi mehanskimi komponentami.

To pomeni edinstveno konkurenčno prednost na trgu. Tovarna Herbetswil (Švica) sestavlja ure Swiss Made. Ima vrhunsko tovarno z najnovejšimi proizvodnimi tehnologijami in izdeluje tako mehanske kot kvarčne ure. Zaposluje 64 usposobljenih sodelavcev, ki za sestavljanje ur uporabljajo najnaprednejše tehnologije in natančno uporabljajo kontrolnike kakovosti, ki so jim podvrženi vsak del, ki gre v uro Candino. To je bistven korak pri certificiranju izdelka, preden pride na trg.

Zaradi nenehnega širjenja je skupina pridobila šest visoko specializiranih proizvodnih centrov. Eden od njih je švicarski proizvajalec Soprod, ki ima tri ključne proizvodne obrate: enega v mestu Sion, ki proizvaja kremena gibanja; drugi v Les Reussilles, ki se osredotoča na proizvodnjo avtomatskih mehanizmov in integracijo zapletenih modulov; tretjič, v Saignelégierju, ki izdeluje sestavne dele. Vsak korak naprej, ki ga je Candino naredil na svoji poti, prispeva k odličnemu proizvodnemu sistemu, katerega edini primerljivi izraz je med najboljšimi švicarskimi urarji.


PIONIRSKI DUH

Candino je že od samega začetka pred časom za vlaganje v popolnoma inovativne materiale in proizvodne procese.

Več kot 60 let je bil naš pionirski duh zavezan nenehnemu posodabljanju naših naprav, s posebno pozornostjo pri uporabi napredne tehnologije in prilagajanju njene uporabe na spreminjajočem se trgu.

Leta 2002 se je Candino pridružil skupini Festina. Ta združitev je okrepila skupino in se izkazala za izjemno ugodno, da so vsi procesi še bolj dinamični, kar je vplivalo na odlične lastnosti končnega izdelka in vsako uro postalo edinstven kos. Candino je imel koristi od večjega znanja pri upravljanju, logistiki in distribuciji. Candino je okrepil srednji del skupine in prispeval švicarsko tradicijo in izkušnje k tehničnim vidikom proizvodnje. Izdelujemo komponente, ki zahtevajo poglobljeno znanje o sektorju. Prizadevamo si za natančnost pri rezanju kakovosti, rezkanja in poliranja. V Candinu smo trdno zavezani, da bomo v ospredju tehnologije. Naš cilj je, da kdor nosi Candino, začuti notranje lastnosti blagovne znamke: tradicijo, eleganco in modernost.


TRADICIJA

Adolf Flury-Hug je bil oseba pred svojim časom. Vizionar, ki se je leta 1947 odločil za sanje in je v prilogi k družinskemu domu v Herbetswilu v švicarskem kantonu Solothurn odprl delavnico urarstva. Trenutno trgovina še vedno stoji ob ultramoderni tovarni podjetja, ki je bila odprta leta 1989. Niti slučajno ni zdržala časa in modernizacije; simbolizira Candinovo zavezanost načelom svojih ustanoviteljev.

Ta tradicija je leto za letom spodbudila najnovejše tehnološke inovacije, zaradi česar je vsaka ura izjemna po svoji modernosti in natančnosti. Candino svoje izdelke izdeluje po najnovejši tehnologiji, hkrati pa prispeva vse izkušnje tradicionalnih švicarskih urarjev.

Podjetje je že od nekdaj pripisalo velik pomen estetskemu dizajnu vsakega od svojih tehnično dovršenih modelov, ustvarjeni pa so iz vrhunskih materialov, kot so jeklo, titan, keramika in ogljik.

Candino s svojimi štirimi kolekcijami pokriva ekskluziven konec trga in prispeva njihovo veliko tradicijo ure v vseh svojih kolekcijah: Classic, Casual, Elegance in Sport.

Glede sinaritov je Candino razširil svojo ponudbo kremenčevih ur s serijo, opremljeno z dodatnimi, nenavadnimi funkcijami, katerih cilj je ugajati tistim, ki uro dojemajo kot edinstven stroj, ki meri najpomembnejšo stvar v življenju: čas.


SVETOVNO ZNANE ŠVICARSKE URE

Izjemno skrbimo za vsak postopek: načrtovanje, izdelava, montaža mehanizma, prevoz in storitve za stranke. Tradicijo in sodobnost združujemo z zavedanjem, da je pomembnost v detajlih. Takšen način dela nam omogoča, da nosimo kakovost znamke Swiss Made, simbol odličnosti, ki ga nosijo samo izdelki, izdelani v Švici. Candino izvaja nadzor kakovosti na vseh ravneh proizvodnega procesa. Poleg tega hitra in učinkovita poprodajna storitev to garancijo še poveča in prispeva k našemu ugledu med poslovalnicami in mednarodnimi kupci.

Candino ni zadovoljen, če se preprosto potrudite za izdelavo ročnih ur brezhibne kakovosti. Vsak dan raziskujejo nove formule pri razvoju izdelkov, nove materiale in nove zasnove. Cilj tega duha izboljšanja je ponuditi boljše delovanje, večjo zanesljivost in najboljši izdelek po pošteni ceni. Candinovi kupci cenijo priložnost, da izkoristijo dobro kakovost po razumni ceni in zato še naprej zaupajo podjetju.


Trenutno ni izdelkov na seznamu.