Šifra: C4682-2
Razpoložljivost: Na zalogi

Premer ure: 45mm
Vodotesnost: 100M
Spol: Moški
Material: Jeklo
Barva ohišja: Srebrna
Mehanizem: Kronograf
Mehanizem: Kvarčna
Barva pasu: Srebrna
Barva številčnice: Modra
Cena: 349.00€

Moška ročna ura znamke CANDINO s kronografom, model C4682-2, ohišje iz nerjavečega jekla premera 45 mm, srebrne barve. Pašček iz nerjavečega jekla, srebrne barve. Številčnica ure v svetlo modri barvi. Ura ima safirno sprednje steklo odporno proti praskam. Uro poganja kvarčni mehanizem s funkcijo prikaza datuma tekočega dneva v mesecu od 1 do 31. Štoparica 1/10 sekunde - 30 minut (merjenje s točnostjo desetinke sekunde. Maksimalni merjeni čas je 30 minut). Vodoodporna do 100m, Swiss mad


Vrsta zapenjanja - preklopna zaponka

Preklopna zaponka je najbolj razširjen način zapenjanja zapestnic in paščkov na ročnih urah. Je to enostaven in zanesljiv način zapenjanja. V primeru, da se nehote odpne, se ne bo popolnoma odpela in ura bo ostala na roki.


Nerjaveče jeklo 316L (Stainless steel) je zelo trpežen material, ki ga je praktično nemogoče uničiti. Je trdo (ne upogiba se niti se ne lomi), je barvno obstojno, je antialergijsko (ne reagira s telesnimi tekočinami in se zato nobene kovinske komponente ne sproščajo v kožo in telo) in ima antikorozivno površino (površina je odporna na oksidacijo in korozijo. Poleg tega je odporna tudi na sladko in slano vodo.

Podobni izdelki