Šifra: J888-3
Razpoložljivost: Na zalogi

Material ohišja: Jeklo
Premer ure: 46mm
Vodotesnost: 200M
Vrsta Številčnice: Analogna
Spol: Moški
Pas: Jeklo
Barva ohišja: Srebrna
Mehanizem: Pametna
Barva pasu: Srebrna
Barva številčnice: Črna
Cena: 450.00€

Prevzemite nadzor nad svojim časom. Predstavljamo vam Jaguar Hybrid.


Kolekcija Jaguar Hybrid združuje najboljše obeh svetov: dizajn, stil in zanesljivost klasične ročne ure na eni strani in prilagodljivost pametne ure. V kolekciji je 6 različic moških hibridnih ur, ki ostajajo zvesti DNK znamke Jaguar. Safirni kristal, nerjaveče jeklo z dvema različicama, ki združujejo jeklo z zlato obdelavo, vrtljiva luneta, indeksi z luminiscenčnim premazom in robustno ohišje s premerom 45,7 mm in vodoodpornost do 200 metrov poskrbijo, da je to popolna ura za vašo vsakodnevno uporabo.

Z videzom analogne ure ohranjajo vso eleganco in moč ikoničnega stila - kljub temu pa v svojem mehanizmu skrivajo vrsto prednosti modernih pametnih ur, ki uporabniku omogočajo, da v dobi moderne tehnologije ostane povezan.

Nežna vibracija na zapestju vas bo obvestila, kdo poskuša stopiti v stik z vami. V mobilni aplikaciji lahko filtrirate sporočila, klice in obvestila iz družbenih omrežij in jih razvrstite po prednostnih nalogah, da vas ura Jaguar Hybrid opozori le na najpomembnejše.

S pritiskom na gumb na kroni kazalci na številčnici prikažejo podatke, kot so datum, drugi časovni pas ali koraki, ki so bili izvedeni v skladu z določenim ciljem. S potisnimi gumbi lahko nadzorujete glasbo, ki jo poslušate s svojega mobilnega telefona, fotografirate, shranjujete lokacije, poiščite svoj mobilni telefon, če ga ne najdete, in lokacijo delite s prijateljem, tako da se boste vedno počutili varno, ko se vrnete domov. Izbira je vaša, vse konfiguracije pa enostavno nastavite na pregledni in preprosti aplikaciji Jaguar Hybrid.Podobni izdelki