Proizvajalec: Garmin
Šifra: 753759156572
Razpoložljivost: Na zalogi

Premer ure: 51mm
Vodotesnost: 100M
Vrsta Številčnice: Digitalna
Spol: Moški
Spol: Ženski
Spol: Unisex
Pas: Silikon / Guma
Barva ohišja: Črna
Mehanizem: Pametna
Barva pasu: Črna
Barva številčnice: Črna
Cena: 426.99€ 609.99€

Visoka zmogljivost in izjemna eleganca

 • Vsesmerna antena iz nerjavnega jekla EXO™ s sprejemnikom satelitskih signalov GPS/GLONASS lahko spremlja položaj v zahtevnejših razmerah kot samo s sprejemnikom signalov GPS
 • Tehnologija merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™ mer srčni utrip na zapestju1
 • Ura fēnix 3 Sapphire HR z vzdržljivim kupolastim safirnim steklom in 1,2-palčnim na sončni svetlobi berljivim barvnim zaslonom
 • Funkcije vadbe za telesno pripravljenost, kot so napredna dinamika teka, dolžina koraka, navpično razmerje, najvišji VO2, svetovalec za regeneracijo in druge funkcije¹
 • Funkcije za navigacijo na prostem, kot so 3-osni kompas, višinomer in barometer ter funkcija TracBack®
 • Pametna obvestila in prenos podatkovnih polj, videzov ure in programov s platforme Connect IQ™
 • Avtonomija baterije: do 2 tedna v načinu pametne ure (odvisno od nastavitev), do 16 ur v načinu GPS ali do 40 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTrac™.

Ura fenix 3 je brezkompromisna športna ura z GPS-om za vrhunske športnike in pustolovce na prostem. S tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™ pa je ta zmogljiva ura vedno pripravljena za akcijo in tekmovanja.

Ura je opremljena s funkcijo za vadbo za več športov, gorski tek in navigacijo. Ponaša se z vzdržljivim športnim ohišjem iz kakovostnih materialov in pametnimi funkcijami. Dostop do platforme Connect IQTM omogoča prilagoditev videzov ure in podatkovnih polj ter prenos pripomočkov in programov.

Ura fenix 3 HR je zasnovana tako, da lastnikom pomaga pri športni vadbi in dejavnostih na prostem. Podpira tekmovalne športe, kot so tek, kolesarjenje, plavanje, gorski tek, veslanje, vadba v zaprtih prostorih, tek na smučeh in triatlon, ter rekreacijske dejavnosti, kot so pohodništvo, veslanje na deski, plezanje, smučanje in še veliko drugih dejavnosti. Med vadbo meri zmogljivost, spremlja dejavnosti, da jih lahko delite z drugimi, in omogoča varno navigacijo nazaj domov na koncu pustolovščine. Vendar pa to še ni vse, saj nova podpora za programe Connect IQ za uro fenix 3 omogoča razvoj številnih drugih funkcij, namenjenih najrazličnejšim dejavnostim.

Športna ura fenix 3 HR ima zaščitni obroč in gumbe iz nerjavečega jekla s premazom PVD, na UV-žarke odporen silikonski pašček in izjemno močno ohišje iz steklenih vlaken za večjo trpežnost. Osvetljen barvni zaslon Chroma visoke ločljivosti je berljiv tudi na sončni svetlobi, da si lahko podatke jasno ogledate pri kakršni koli svetlobi. Ura fēnix 3 HR je vodotesna do 100M , baterija pa zagotavlja napajanje do 40 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTrac™, 16 ur v načinu GPS in do 3 tedne v načinu pametne ure (odvisno od nastavitev).

Ura fenix 3 HR prizadevnemu športniku zagotavlja dodatno svobodo s tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestjuElevate. Tako lahko spremljate svoj srčni utrip, ne da bi vam bilo treba nositi prsni pas. Poleg zmogljivosti med vadbo lahko z merjenjem srčnega utripa 24 ur na dan spremljate tudi vsakodnevne dejavnosti ter pridobite natančnejše informacije o porabljenih kalorijah čez dan.

Ura fenix 3 HR je za športnika, ki želi spremljati svojo zmogljivost pri različnih športih. Poleg funkcij za tek ima tudi posebne funkcije, ki podpirajo plavalno vadbo, smučanje, veslaške športe, vključno z veslanjem na deski, in celo igranje golfa. Med plavalnimi vajami ura fenix 3 spremlja razdaljo, tempo, število zamahov in številne druge podatke. V načinu smučanja in deskanja na snegu lahko spremljate celoten smučarski dan s hitrostjo, razdaljo, višinsko razliko in samodejnim števcem voženj (s funkcijo samodejnega premora Auto Pause na žičnici) in številnimi drugimi podatki, pri tem pa so podatki na dosegu roke. Za veslanje ura fenix 3 prikazuje celovite veslaške meritve, vključno s številom zavesljajev, hitrostjo veslanja in celo učinkovitostjo zavesljajev, ki med vadbo uporabljajo funkcijo virtual partner. V načinu za golf so prikazane razdalje za sprednji, zadnji in srednji del zelenice na katerem koli igrišču, ki ga prenesete iz storitve Garmin Connect™. Uro fenix 3 lahko prek brezžične povezljivosti ANT+® uporabljate celo kot rokavicam prijazen daljinski upravljalnik za športne kamere VIRB®.

Zdaj lažje dobite podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje pripravljenosti. Z uro fenix 3 HR merite ključne parametre teka2, na podlagi katerih lahko analizirate svojo zmogljivost. Biomehanske meritve, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost, navpično nihanje in navpično razmerje, so bistveni za razumevanje pripravljenosti, zato lahko na tekmovanjih daste vse od sebe. Ti parametri so na voljo ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod, ki si ga zataknete za pas. Uporabite lahko tudi skupine funkcij za vadbo kolesarjenja in celo plavanja. V vodi ura fenix 3 HR beleži razdaljo, tempo, število zamahov in številne druge podatke.

Ura fenix 3 HR omogoča vsestranske funkcije navigacije in sledenja za vodenje po utrtih in neutrtih poteh. Med gibanjem beleži dnevnik sledi GPS in tako ustvarja “pikčasto sled”. Omogoča vam tudi, da označujete lokacije, kot so start in cilj, kontrolne točke poti, mesta za kampiranje, vozila ali druge destinacije. Z uro fenix 3 lahko ustvarjate proge ali jim sledite ter označite do 1000 lokacij in uporabite navigacijo do njih. Načrtujte izlete in delite pustolovščine s prijatelji in sorodniki z Garminovim brezplačnim orodjem za načrtovanje BaseCamp™ v računalniku.

Ura fenix 3 HR omogoča vzpostavitev povezav ANT+ in Bluetooth®3 Smart za brezžično izmenjavo lokacij, načrtovanih poti in zbirk Geocache.

Ura fenix 3 HR je opremljena z barometričnim višinomerom in elektronskim 3-osnim kompasom. Naprava samodejno umerja te senzorje s sprejemnikom GPS. Na ta način vam zagotavlja najnatančnejše informacije. Vgrajen višinomer podaja podatke o nadmorski višini, da lahko natančno spremljate vzpone in spuste, barometer pa prikazuje kratkoročne trende zračnega tlaka, s katerimi lahko predvidite vremenske spremembe. 3-osni elektronski kompas prikazuje smer ne glede na to, ali se premikate ali ne. Za natančne meritve temperature združite uro fēnix 3 z našim zunanjim senzorjem za merjenje temperature tempe.

Specifikacije:

 • Material stekla: kupolasto safirno steklo
 • Ohišje: z vlakni ojačan polimer, velikost: 51 x 51 x 17,5 mm
 • Pas: silikon
 • Teža: 86g
 • Vodotesnost: 100M
 • Vrsta zaslona: na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
 • Velikost zaslona, Š x V: Premer 30,4 mm
 • Ločljivost zaslona: 218 x 218 slikovnih pik
 • Trajanje baterije: Pametni način: do 2 tedna, Način GPS: do 16 ur, Način UltraTrac™: do 40 ur
 • Vgrajen pomnilnik: 32MB

Funkcije:

 • sinhronizacija časa z GPS
 • samodejni preklop na poletni čas
 • budilka, časovnik, štoparica
 • časi sončnega vzhoda/zahoda

Senzorji:

 • podpira GPS
 • GLONASS
 • merilnik srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate
 • Barometrični višinomer
 • Elektronski kompas
 • Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov)
 • Termometer

Funkcije za plavanje, kolesarjenje, rekreacijo na prostem, golf, tek...